Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Jean-Claude Blanc jóslata

2008.04.20. 09:44 | Bianconero | Szólj hozzá!

A Juventus általános igazgatója a TuttoSport-nak adott egy érdekes interjút a milánói riválisok és a Juventus üzleti modelljéről:

"100 km-re innen, Milánóban, létezik két nagyon erős és gazdag klub. Moratti 5-6 év alatt 1 milliárd dollárt vesztett, Berlusconinak nincsenek anyagi problémái, így ha akar venni egy játékost, egyszerűen kifizeti az árát. Mi nem ilyenek vagyunk. A Juventus szurkolóinak büszkének kellene lenniük a klubra, hogy az képes megállni a saját lábán is a költségvetés tekintetében, anélkül, hogy az rossz hatással lenne a versenyképességünkre.
Kíváncsi vagyok, hogy 20 év múlva, amikor már nem lesz Moratti, és nem lesz Berlusconi sem, eljön-e a vég az Inter és a Milan számára?! Ugyanezt elmondhatjuk a Roman Abramovich által fémjelzett Chelsearől is. A mi felépítésünk és működésünk inkább a Manchester Unitedre, az Arsenalra, a Real Madridra és a Barcelonára hasonlít."

(Forrás: Hungarian Juventus Fansite)

Címkék: milan inter blanc

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr80433689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása