Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Nyilatkozatok a záróforduló után

2008.05.28. 11:39 | Bianconero | Szólj hozzá!

Claudio Ranieri: "Idén létrehoztunk egy csapatot, és a csapat életre kelt. Jövőre innen kell folytatnunk. Az utolsó néhány hónapban fontos mérföldkövekhez értünk. Először visszatértünk a Serie A-ba, majd sikerült bejutnunk a Bajnokok Ligájába. A következő fontos feladatunk az lesz, hogy ezekre az alapokra építkezzünk, és fejlődjünk. Már idén is meg akartam nyerni a bajnokságot, de majd jövőre újra megpróbáljuk. A Sampdoria elleni mérkőzés? Izgalmas csata volt két olyan csapat között, akiknek nem kell a tabella miatt aggódni, így csak a focira figyelhettek. Azért hoztam le Del Pierót, mert a középpályáról hiányzott egy emberünk, és ott nehézségeink voltak. Mindenesetre óriási mérkőzést játszott, akárcsak Cassano."

Alessandro Del Piero: "Teljesen természetes dolog volt számomra, hogy átengedem a büntető értékesítését Davidnak. Az évek alatt rengetegszer megtörtént már, hogy szerepet cseréltünk, és nem volt ez másként ebben az idényben sem. A gólkirályi cím? Megerősítené, hogy nagyszerű idényt produkáltam. Szeretném megköszönni az összes csapattársamnak a segítséget. Tudjuk, hogy a neheze még ezután jön, javulnunk kell, és ez nem lesz könnyű. Az edzőtábor elejétől kezdve nagyon keményen kell majd dolgoznunk."

Pavel Nedved: "Tudom, hogy a Bajnokok Ligája megnyeréséhez jó játékosok kellenek. Nekünk nagyszerű játékosiank vannak, de még többre van szükségünk. Jövőre az a célunk, hogy a BL-ben és a Serie A-ban is jól szerepeljünk, és szerintem ez menni fog. Elégedett vagyok azzal, amit az elmúlt pár évben elértünk, azt figyelembe véve, hogy mennyire megbüntettek minket. Innen felfelé vezet az utunk."

Cobolli Gigli: "Nagyon jó volt a csapat, Del Piero pedig különösen. Megnyerte a gólkirályi címet, szerintem megérdemli, hogy bekerüljön az EB-re utazó keretbe. Egy ilyen idény végén minden csapattagnak köszönetet kell mondanom a munkájáért, de a szurkolókat is köszönet illeti, amiért ilyen hittel és szeretettel bíztak bennünk. Del Piero és Trezeguet? Nagyon kedves pillanat volt, amikor Alex átengedte a büntetőt csapattársának. Ketten együtt 41 gólt lőttek, jól dolgoztak együtt, és ez igazán ígéretes a következő szezon előtt."

Jean-Claude Blanc: "Nagyszerű idényünk volt, és főleg a második félidejében mutattuk meg, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. A télen úgy döntöttünk, hogy néhány beruházást előbbre hozunk, és Sissoko érkezése bebizonyította, hogy fontos döntést hoztunk. Az idény egy részében még a Romához is nagyon kerültünk. Gratulálok azoknak a csapatoknak, akik előttünk végeztek, idén ennél nem tudtunk többet tenni. Jövőre viszont csökkenteni fogjuk a különbségeket, melyet alázatosságunknak és győzni akarásunknak köszönhetően el fogunk érni. Ehhez azonban továbbra is szükségünk van a szurkolók támogatására. Idén ez egyszer sem szűnt meg, és nekünk ez adta az erőt. Fontos számunkra a 14 millió olasz drukker támogatása, ahogyan a világ többi részén élő szurkolóké is."

(forrás: juventuz blog)

Címkék: blanc ranieri del piero nedved gigli

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr77491507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása