Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Holnap Juventus-Napoli

2009.02.27. 15:02 | Bianconero | Szólj hozzá!

A szerdai BL-vereséget követően máris pályára lép a csapat: szombat 20:30-tól a Napolit fogadja a Serie A 26. fordulójában. Legutóbb a kupában találkozott a két gárda, akkor 0-0 után büntetőkkel jutott tovább a Juve. Ősszel a bajnokin a déliek nyertek 2-1-re, Amauri góljára Hamsik és Lavezzi válaszolt. Akkor a Manninger, Grygera, Knezevic, Chiellini, Molinaro (Giovinco 83), Salihamidzic, Poulsen (Ekdal 75), Marchisio C., Nedved, Del Piero (De Ceglie 71), Amauri öszzetételben küldte ki csapatát Ranieri. A holnapi keret:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie

A várható kezdő (gazzetta.it): Buffon, Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro, Marchionni, Sissoko, Marchisio, Giovinco, Trezeguet, Iaquinta. Camoranesi bordatörést és combizomhúzódást szenvedett a Chelsea ellen, több hétre kidőlt, míg a frissen felépült Zebina a Primavera csapatban fog pályára lépni. Zanetti, De Ceglie továbbra is sérült. Ranieri rajtuk kívül várhatóan pihentetni fogja Nedvedet és Del Pierót is, így szerephez juthat Giovinco és Iaquinta is.

 

Címkék: napoli camoranesi

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr66969862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása