Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Meccs utáni nyilatkozatok

2008.04.13. 15:50 | Bianconero | 1 komment

Ranieri: „Vért izzattunk ezért a győzelemért, de sikerült. Ne feledkeztünk el arról, hogy a BL címvédővel nézünk szembe, az első félidőben remekül játszottak, mi pedig olykor- olykor csak szenvedtünk. A félidő vége előtt szerencsére sikerül kiegyenlítenünk, és a második félidő már a miénk volt. A srácok mind fantasztikusak voltak. Brazzo? A meccs előtt még 4 gólt vártam tőle az idei szezonban, de már ma feljött 4 találatra; úgy érzem, hogy ő szeret örömöt okozni nekem. Örülök annak, hogy újra sikerült nyerünk egy közvetlen riválisunk ellen, a meccs számunkra kedvezően alakult, de soha nem adtuk fel. A hét jól kezdődött, de nem lazsálhatunk, hiszen mindjárt itt a Parma elleni mérkőzés.”

Salihamidzic: „Boldogok vagyunk, és kijelenthetjük: ma este kvalifikáltunk magukat a BL jövő évi kiírására. Fontos győzelem volt ez. A mester arra kért engem, hogy gólt lőjek?  Voltaképp a mérkőzés előtt még négyet akar, de most már ötre vágyik. – mondta viccelődve a tegnap este két gólt szerző bosnyák középpályás. – Örülök, hogy középpályásként gólokat tudok szerezni, és annak is, hogy nagyban hozzájárultam a győzelemhez. Hogy a következő gólom mikor lesz? Remélem, hogy a Parma elleni meccsen.”

Del Piero: „Felejthetetlen éjszaka volt! Kaptam egy díjat, s büszke vagyok, hogy Scireához hasonlítanak, de ő még mindig az egyik legnagyobb legenda a klub történelmében. Fontos volt a Milan elleni győzelem, hiszen ennek köszönhetően még jobban megerősítettük a helyünket. Egyre jobbak, és jobbak vagyunk. A győzni akarásunknak, és az erőfeszítéseinknek a végén meg lett az eredménye. A produkcióm? Meg vagyok elégedve magammal, de sajnálom, hogy a játékvezető nem várt még egy pár másodpercet a lefújás előtt, hiszen amikor Kalac előre jött, én a saját térfelükről belőttem a labdát a kapujukba.”

Buffon: „Ha több gólt rúg egy csapat egy meccsen, akkor számolhat azzal, hogy kap is gólt, különösen egy olyan csapat ellen, mint a Milan.” – mondta Buffon a Sky Sport Italia-nak. „Jók voltunk, és nem engedtük ki a kezünkből a meccset 1:2 után sem. Ugyanakkor szerencsések is voltunk, mert a Milan leckét adott nekünk fociból az első félidőben. Örülhetünk, hogy még az első félidőben kiegyenlítettünk, ez nagyon fontos volt.”

(forrás: hjfs.extra.hu)

Címkék: milan buffon ranieri del piero salihamidzic

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr98423733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móki 2008.04.13. 16:54:12

Forza Juve! Bianconero jó az oldalad!!!! Csak így tovább!!!
süti beállítások módosítása