Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Teljes a kapuslétszám: Manninger érkezett

2008.08.08. 09:07 | Bianconero | Szólj hozzá!

A kiváló osztrák kapus, Alex Manninger személyében Chimenti mellett megvan Buffon igazi helyettese. A 30 éves, Arsenalt is megjárt kapus első nyilatkozata:

"Nagyon örülök, hogy a Juventus játékosa lehetek. Itt tényleg számít a futball. Rengeteg tapasztalatot szereztem, mialatt kisebb csapatoknál játszottam. Néhány éve az Arsenal kapuját védtem, mindenképp szerettem volna egy nagy csapathoz igazolni. Mindannyian ismerjük Buffon képességeit, és a csapatnál betöltött szerepét. Egyszerre csak egy kapus védhet, de egy 25 játékosból álló keretben egy posztra kell a két ember. Nálunk pedig három kapus is van. Készen állok, hogy mindent megtegyek a csapatért." (forrás: Juventuz Freeblog)

Címkék: manninger

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr40606287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása