Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Ünnepi győzelem Bergamóban

2008.12.22. 21:44 | Bianconero | Szólj hozzá!

A Kapitány feltette a koronát idei teljesítményére: az első félidő közepén szerzett vezető góljával ő lett az olasz bajnokság legeredményesebb góllövője 2008-ban, összesen 20 góllal. Ha ehhez az ősz során a BL-ben elért szebbnél-szebb góljait is hozzávesszük, akkor igazán büszkék lehetünk Alexre. Az idei ranglistán a tegnap szintén betaláló Amauri következik 19, majd az interes Ibrahimovic 18 góllal.

A bergamói meccsen Alex és Amauri góljai között Legrottaglie, illetve 2-0-nál az atalantás veterán Vieri köszönt még be. Különösebben nem forgott veszélyben a Juve 3 pontja, bár az Atalanta a tőle megszokott módon hősiesen, helyenként durván harcolt, hogy megnehezítse a vendégek dolgát. Szó, mi szó, nagyságrendekkel nehezebb ellenfélnek bizonyultak, mint Berlusconi játékszerei bő egy hete.

Az év zárómeccsén tehát Atalanta-Juventus 1-3, így Ranieri fiai egyedüli üldözőként, 6 pontra lemaradva követik az Intert. 3 hét szünet után a következő tétmeccs egy hazai Siena-mérkőzés lesz. Az előzetes hírek szerint immár szinte teljes kerettel, azaz Buffonnal, Camoranesivel, Tiagóval, Poulsennel és persze a Juventus történeténenek leghatékonyabb gólgyárosával, Trezeguet-vel kiegészülve.

Címkék: serie a atalanta del piero legrottaglie amauri

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr54837391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása