Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Angliai túra vegyes mérleggel

2008.08.08. 09:01 | Bianconero | Szólj hozzá!

Augusztus 2. és 6. között három barátságos meccsen is fellépett a Juventus Angliában. A hétvégén Londonban, az Arsenal pályáján rendezték meg az Emirates kupát, amelyen rögtön egy Ágyúsok elleni rangadóval kezdtek Buffonék. A közepes színvonalú meccsen a kiváló védekezőmunkának és Trezeguet szemfülességének köszönhetően 1-0-ra nyertek a zebrák a francia lesgóljával. Igaz, a lesen született gólt pár perccel korábban egy meg nem adott szabályos találat előzte meg.

Juventus: Buffon, Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro, Marchionni (Poulsen 77), Sissoko (Rossi F. 82), Tiago (Ekdal 77), Nedved (Salihamidzic 61), Iaquinta (Amauri 69), Trezeguet (Camoranesi 69)

Vasárnap az előző meccsén a Real Madrid ellen 2-1 arányban alulmaradó Hamburg volt a Juve ellenfele. A németek egy korai góllal szereztek vezetést, és hiába támadott végig a zebra csapat, rengeteg gólhelyzetet kidolgozva, nem sikerült egyenlíteni. A horvát Olic gyors duplája révén aztán a 90. perc után 3-0-ra módosult az eredmény. A kupa utolsó meccsén az Arsenal 1-0-ra nyert a Madrid ellen, és a körbeverés miatt a Hamburg lett az Emirates torna győztese a lőtt gólok után kapott plusz pontjainak köszönhetően.

Juventus: Chimenti; Zebina (Grygera 46'), Legrottaglie, Knežević (Chiellini 56'), Salihamidžić; Camoranesi, Poulsen (Iaquinta 71'), Ekdal (Marchionni 52'), Rossi (Molinaro 46') (Tiago 87'), Del Piero, Amauri

Pár nap szünet után szerda este következett a teltház előtt megrendezett Manchester United-Juventus mérkőzés. A  látványos, helyenként nagy iramú meccsen nem született gól, viszont egy nagyon összeszedett és agilis Juventust láthatott a közönség. Szinte végig az olaszok irányítottak és elsősorban Del Piero révén több hatalmas helyzetet is kidolgoztak.

Juventus: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Chiellini; Camoranesi (Marchionni 60'), Poulsen (Tiago 89'), Sissoko (Ekdal 82'), Salihamidžić (Rossi 74'); Iaquinta (Amauri 46'), Del Piero (Trezeguet 71')

A három meccs képei:

Címkék: hamburg manchester united arsenal del piero trezeguet emirates

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr74606278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása