Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Este Coppa Italia elődöntő

2009.03.03. 11:02 | Bianconero | Szólj hozzá!

Elutazott Rómába a Juventus 19 fős kerete, hogy ma este 20:45-től megmérkőzzön a Lazio együttesével a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén. Az előző kupafordulóban a Juventus a Napoli gárdáját ütötte ki tizenegyesekkel, míg a Sasok a Torót verték hazai pályán 3-1-re. Az elődöntő másik párharca holnap kezdődik egy Inter-Sampdoria rangadóval. A Juve-Lazio visszavágót a sűrű program miatt április 22-én rendezik.

A ma esti római meccs előtt mindössze másfél napja volt a csapatnak a felkészülésre. A hétvégi Napoli elleni hazai győzelem után ezúttal pihenőt kapott Buffon és Del Piero. Legrottaglie kisebb térdsérülést szenvedett szombaton, így ő sem utazott el. Már felépült ugyan a sérüléséből Zebina, és hétvégén 70 percet játszott a tartalékcsapattal, de őt a hétvégi torinói derbire tartalékolja Ranieri. Szintén otthon maradt Andrade, Knezevic, Zanetti és De Ceglie, így az utazó keret így fest:

3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
41 Ariaudo
42 Pinsoglio

A várható összeállítás: Manninger, Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro, Marchionni/Salihamidzic, Marchisio/Tiago, Sissoko/Poulsen, Nedved, Iaquinta/Amauri, Trezeguet.

Ranieri komolyan veszi a meccset:  "A Coppa Italia számunkra nem egy unalmas kötelesség. Harcolni fogunk a végsőkig és nem adjuk fel. Szerencsére minden játékosomra számíthatok a Lazio ellen. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de a mai futballban egyik sem az. A Lazio az utóbbi időben nagyon jó formában van, ezért nehezebb lesz ez a meccs, mint a januári a Serie A-ban. Erősségünk a csapatszellemben rejlik és abban, hogy még a sérülésből frissen visszatérők is maximumot akarnak nyújtani. Manninger játszani fog, de sajnos Jonathan Zabina még nem teljesen bevethető." (forrás: juventushungary.hu)

Legutóbb a bajnokság 18. fordulójában találkozott a két csapat, akkor Rómában 1-1-es döntetlen született. A tavalyi idényben pedig egy torinói 5-2 és egy idegenbeli bravúros 3-2-es zebragyőzelem volt a két gárda egymás elleni mérlege.

A mérkőzést élőben közvetíti a Sport Klub.

Címkék: lazio coppa italia

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr39977139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása