Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

A szezon meccse

2009.03.10. 09:47 | Bianconero | 1 komment

Ma este rendezik Torinóban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját. A Juventusnak 1-0-ás hátrányból kell fordítania a Chelsea ellen. Ez nem tűnik lehetetlennek, mert már az első meccsen is látszott, hogy a Chelsea egy masszív csapat, de korántsem olyan veszélyes mint a korábbi években. A zebrák egyetlen esélye, ha tökéletesen semlegesítik Lampradot és Drogbát és nem kapnak gólt. Ezt nehezíti, hogy Sissoko a hétvégi derbin eltörte a bal lábfejét, a héten megműtik és kb. 3 hónapig harcképtelen lesz. Hiányzik továbbá a londoni meccsen bordatörést szenvedő Camoranesi, a húzódással bajlódó Zanetti, és a régi maródiakon kívül a még nem teljesen felépült Marchionnit és Legrottagliét sem nevezte Ranieri. A túloldalon a házi gólkirály Anelka a legnagyobb hiányzó.

Ami biztos, hogy egy kemény és kiegyenlített rangadó várható, ahol mindkét csapat klasszisai képesek lehetnek gólt érő villanásokra. A szurkolók bíztatását, a BL-ről évekig áhítozó Juve-ikonok elszántságát és a Chelsea ingadozó formáját figyelembe véve a hazaiak a párharc esélyesei. Klucsemberük Nedved lehet, akinek ez lenne az utolsó nemzetközi meccse, ha a londoniak jutnának tovább...

A mérkőzésre benevezett keret:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
5 Zebina
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
15 Knezevic
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
28 Molinaro
30 Tiago
41 Ariaudo

A várható összeállítás: Buffon, Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro, Salihamidzic, Marchisio, Tiago, Nedved, Del Piero, Trezeguet.

Forza Juve!!!

Címkék: chelsea sérülés sissoko nedved bl 2008 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr51993080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása