Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Marchisio gólja döntött a lilák ellen

2009.01.24. 22:37 | Bianconero | Szólj hozzá!

Legalább a vasárnapi Inter-Samp derbiig átvette a vezetést a Juventus, miután egy hektikus, rengeteg hibát és egyúttal sok-sok helyzetet hozó izgalmas rangadón 1-0 arányban nyert a Fiorentina ellen. A győztes gólt az első félidőben Marchisio szerezte, aki Del Piero tökéletes kiugratásával betört a tizenhatoson belülre és okosan gurított el Frey mellett. A Kapitány nem sokkal ezután Marchionnit is hasonlóan szemfüles passzal hozta helyzetbe, de a jobbszélső hiába cselezte ki zseniálisan védőjét, ballal már csak a kivetődő Freybe tudott lőni, majd a kipattanót is a kapusba rúgta. A lilák is rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de részben Gilardinóék dekoncentráltságának, részben a bajnokságban most visszatérő Buffon óriási védéseinek köszönhetően maradt az egygólos hazai előny. Giovinco, De Ceglie, Amauri, sőt Nedved is növelhette volna a különbséget, de nem bírtak túljárni a firenzeiek szenzációs formában védő kapusán. A hazaiak közül Marchisio volt a legjobb, mind a gólja és hasznos támadójátéka, mind szokásos hatékony védekezése miatt. Mellette Buffon, Zanetti és Marchionni nyújtott még kiemelkedőt. Jó hír, hogy Poulsen felépült, és csereként pályára lépett az utolsó percekre.

Összességében nagyon értékes győzelmet arattak Ranieri fiai, ezzel is feladva a leckét a holnap játszó milánóiaknak. Következik szerdán az Udinese, idegenben.

Címkék: serie a fiorentina buffon zanetti del piero marchionni marchisio frey

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr94900422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása