Storia di un Grande Amore

"I campioni dell'Italia siamo noi!"

Dicsőségtábla

 

33 Scudetto
1 Serie B
10 Coppa Italia
7 Supercoppa Italia
2 Bajnokok ligája
1 KEK
3 UEFA kupa
2 Európai szuperkupa
1 Intertotó kupa
2 Interkontinentális kupa

Címkék

HTML

Ma este Juventus-Milan

2008.04.12. 11:25 | Bianconero | Szólj hozzá!

Serie A, 33. forduló, Juventus-Milan

A szezon utolsó vérbeli rangadóját játsza a csapat ma este az Olimpicóban. A Juvéból Andrade, Zanetti és Nedved, a Milánból Nesta, Kaladze, Oddo, Jankulowski, Emerson és Pato hiányzik.

JUVE: Buffon, Belardi, Birindelli, Grygera, Chiellini, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro, Salihamidzic, Camoranesi, Sissoko, Nocerino, Tiago, Marchionni, Esposito, Del Piero, Trezeguet, Palladino, Iaquinta
MILAN: Dida, Fiori, Kalac, Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Maldini, Serginho, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Paloschi

Ősszel 0-0 volt az eredmény. Ha ma nyer a Juve, akkor elmondhatja, hogy mindhárom rivális ellen győztesen került ki a bajnoki párharcból.

20:30-tól tehát Juve-Milan a kettesen!

Forza Juve!

Címkék: milan serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://juve.blog.hu/api/trackback/id/tr12422299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása